Betonnen vloer schoonmaken met groene zeep

Door het strakke en industriële design is betonlook populairder dan ooit. Steeds meer huishoudens kiezen dan ook voor een betonnen vloer. Naast dat het er prachtig uitziet, heeft beton nog veel meer voordelen. Eén voordeel is dat een betonnen oppervlak gemakkelijk schoon te maken is. We geven je graag tips om te zorgen dat jouw vloer zo lang mogelijk mooi blijft!

Geniet langer van jouw betonnen vloer

In veel huizen zie je betonlook terug, denk aan: vloeren, aanrechtbladen en badkamers. Beton is een natuurproduct en daarom is het belangrijk om de vloeren goed te onderhouden. Chemische schoonmaakmiddelen zijn hier niet geschikt voor. Let daarom goed op dat je de juiste producten gebruikt, zodat de vloer zo lang mogelijk mooi blijft!

Wist je dat Driehoek groene zeep heel goed past bij betonnen vloeren? De natuurlijke samenstelling van groene zeep is niet schadelijk én zorgt voor een beschermend laagje. Veel keuken- en vloerleveranciers raden groene zeep zelfs aan.

Tips om je betonnen vloer schoon te maken

Over het algemeen is een betonnen vloer gemakkelijk schoon te houden, al verschilt dit natuurlijk per vloer. De meeste betonnen vloeren zijn strak en egaal, zodat er geen vuil in de voegen kan ophopen. Sommige vloeren hebben naden ertussen, zodat het net lijkt of er grote tegels op de vloer liggen. Hoe de vloer er ook uitziet: zachte zeep helpt je om het beton mooi te houden.

Tip 1: veeg de vloer eerst met een zachte bezem. Gebruik je toch liever de stofzuiger? Zorg dan dat je de borstels naar beneden plaatst, zodat je de vloer niet beschadigt.

Tip 2: zorg dat je twee emmers bij de hand hebt. Gebruik een dweilemmer om een sopje te maken van lauwwarm water met wat zachte groene zeep (te herkennen aan de bekende groengele pot met het driehoekje erop). Met een zachte dweil kun je de gehele vloer schoonmaken.

Tip 3: spoel de dweil goed af, of pak een schone dweil en dweil de vloer nogmaals met behulp van de tweede emmer met schoon water (zonder groene zeep).

Na het dweilen is de vloer voorzien van een beschermend laagje, dat groene zeep van nature bevat. Je zult merken dat de vloer weer een mooie glans heeft! Het is raadzaam om dit regelmatig (bijvoorbeeld één keer per week) te doen, zodat je zorgt dat de vloer voorzien blijft van het beschermende laagje.

Wist je dat je die handige pot met groene zeep voor veel meer schoonmaakklusjes in huis kunt gebruiken? Je kunt er zelfs vlekken in kleding mee verwijderen! Ben je enthousiast geworden? Lees hier hoe groene zeep jou kan helpen om een voorjaarsschoonmaak te houden.

Waarom Driehoek Groene Zeep

Waarom Driehoek Groene Zeep
 • Driehoek maakt schoon

  De mogelijkheden van Driehoek zijn namelijk eindeloos. Sommige mensen gebruiken het om aanslag van de tegels te halen, de vloer te doen of de auto schoon te maken. Grasvlekken in kinderkleding gaan er gemakkelijker uit als je ze voor het wassen insmeert met Driehoek. Als afwasmiddel of schoonmaakmiddel werkt het.

 • Driehoek is schoon

  Driehoek zeep is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. We gebruiken geen minerale olie of petrochemische ingrediënten.
  Driehoek is met recht zachte zeep. Ook de prijs is zacht: grote fabrieken maken belachelijke winsten op schoonmaakmiddelen.

 • Driehoek houdt schoon

  En als alles schoon is dan blijft het ook schoon. Je huis blijft schoon omdat het minuscule aandeel olie een klein laagje over de vloer of tegel legt; daardoor blijft het – in ieder geval een tijdje – schoon. En omdat er geen chemisch residu achterblijft dat wegspoelt in het riool houdt Driehoek de natuur ook schoon.

Wat anderen zeggen over Driehoek Groene Zeep

"Gebruik het al jaren, mijn mam had het, mijn oma had het. Een schoon, fris huis zonder chemische rotzooi!"

Klaassien

"Ik gebruik dit al jaren. Fris en ruikt lekker. Zowel de pot als de vloeibare groene zeep. Top spul!!!"

Marion

"Nog steeds een van de weinige TOP-initiatieven voor een schoon huis EN een schoon milieu!"

Fleur

Waar is Driehoek Groene Zeep te koop?

Bestel gemakkelijk online

Driehoek is ook online gemakkelijk te bestellen, bijvoorbeeld bij onderstaande winkels!

Zoek een winkel in de buurt

Koop je liever Driehoek bij je vertrouwde supermarkt? Zoek hier een winkel bij jou in de buurt!

Hulp nodig?

Waar kunnen we je nog meer mee helpen?