Doffe koplampen auto schoonmaken

Het ziet er altijd strak uit: mooie, glimmende koplampen aan de voorkant van je auto. Na een tijdje kunnen koplampen dof worden, zeker als je auto een tijdje heeft stilgestaan. Door regen of vieze aanslag kan er een laagje op de lampen zitten. Gelukkig kan groene zeep helpen om doffe koplampen als sneeuw voor de zon weg te poetsen!

Koplampen van de auto schoonmaken

Niet alleen is het een vervelend gezicht als de koplampen van je auto dof of vies zijn, ook kan het gevaarlijk zijn op de weg. Je zicht kan namelijk verminderen. Realiseer je dat dit ook nog eens een afkeurpunt kan zijn tijdens de jaarlijkse apk-keuring. Daarom is het belangrijk om extra aandacht aan de koplampen van je auto te besteden.

Vieze waas op de lampen

Misschien heeft jouw auto wel een tijdje stil gestaan of heb je er niet over nagedacht toen je de auto onder een boom parkeerde. Voor je het weet zijn de lampen van je auto voorzien van een vieze waas. Gelukkig is er een gemakkelijke manier om die vuile waas te verwijderen. Zachte groene zeep is een zeep op natuurlijke basis die helpt om jouw koplampen weer te laten glimmen!

Je kunt op verschillende manieren aan de slag gaan:

 • Smeer een beetje pure zeep op de koplampen en wrijf dit uit met behulp van een spons. Grote kans dat het vuil loslaat.
 • Maak een sopje met wat groene zeep en was de koplampen er voorzichtig mee. Let op dat er niet te veel water in de koplampen loopt.
 • Droog de lampen goed na.

Tip: wist je dat je jouw gehele auto goed kunt schoonmaken met behulp van groene zeep? Door het milieuvriendelijke karakter is dit niet schadelijk voor de lak!

Let op: in sommige gevallen is de doffe laag niet weg te poetsen, dan zit het helaas aan de binnenkant van de koplampen. In dat geval is het verstandig om de koplampen te laten vervangen. Het is in ieder geval het proberen waard om eerst aan de slag te gaan met groene zeep!

Waarom Driehoek Groene Zeep

Waarom Driehoek Groene Zeep
 • Driehoek maakt schoon

  De mogelijkheden van Driehoek zijn namelijk eindeloos. Sommige mensen gebruiken het om aanslag van de tegels te halen, de vloer te doen of de auto schoon te maken. Grasvlekken in kinderkleding gaan er gemakkelijker uit als je ze voor het wassen insmeert met Driehoek. Als afwasmiddel of schoonmaakmiddel werkt het.

 • Driehoek is schoon

  Driehoek zeep is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. We gebruiken geen minerale olie of petrochemische ingrediënten.
  Driehoek is met recht zachte zeep. Ook de prijs is zacht: grote fabrieken maken belachelijke winsten op schoonmaakmiddelen.

 • Driehoek houdt schoon

  En als alles schoon is dan blijft het ook schoon. Je huis blijft schoon omdat het minuscule aandeel olie een klein laagje over de vloer of tegel legt; daardoor blijft het – in ieder geval een tijdje – schoon. En omdat er geen chemisch residu achterblijft dat wegspoelt in het riool houdt Driehoek de natuur ook schoon.

Wat anderen zeggen over Driehoek Groene Zeep

"Gebruik het al jaren, mijn mam had het, mijn oma had het. Een schoon, fris huis zonder chemische rotzooi!"

Klaassien

"Ik gebruik dit al jaren. Fris en ruikt lekker. Zowel de pot als de vloeibare groene zeep. Top spul!!!"

Marion

"Nog steeds een van de weinige TOP-initiatieven voor een schoon huis EN een schoon milieu!"

Fleur

Waar is Driehoek Groene Zeep te koop?

Bestel gemakkelijk online

Driehoek is ook online gemakkelijk te bestellen, bijvoorbeeld bij onderstaande winkels!

Zoek een winkel in de buurt

Koop je liever Driehoek bij je vertrouwde supermarkt? Zoek hier een winkel bij jou in de buurt!

Hulp nodig?

Waar kunnen we je nog meer mee helpen?