De wasbak schoonmaken

De wasbak wordt over het algemeen intensief gebruikt. Dit begint 's morgens al met tandenpoetsen of wanneer je jezelf even opfrist aan de kraan. Daarnaast wassen we onze handen meerdere keren per dag en onbewust blijven er veel bacteriën achter. Stofrestjes, zeepresten en tandpasta drogen op als je het niet direct schoonmaakt. Groene zeep helpt om de wasbak schoon te maken én schoon te houden!

Hoe maak je de wasbak schoon?

Veel mensen herkennen het wel: in de ochtend heb je haast, dus je poetst snel je tanden en je frist jezelf op. Vrouwen doen nog even wat make-up op, waardoor er soms wat make-up resten in de wasbak vallen. Dan komen de kinderen nog die vergeten om de tandpastaresten schoon te maken. De wastafel wordt intensief gebruikt en als je het niet goed schoonmaakt, kan het een broeinest van bacteriën worden.

Gebruik groene zeep om de wasbak schoon te maken

Groene zeep is een milieuvriendelijk en natuurlijk product dat je heel goed kunt gebruiken om de wasbak schoon te maken. Daarnaast heeft Driehoek zeep een ontvettende werking, dat een laagje achterlaat. Eigenlijk is groene zeep voor veel doeleinden geschikt, maar zeker ook voor het reinigen van de wasbak. Dit kan gaan om een keramieken, RVS, glazen, marmeren of betonnen wasbak.

Maar hoe ga je nu aan de slag?

Eigenlijk is het heel simpel. Je vult een emmer met lauw-warm water en voegt er wat zachte groene zeep aan toe. Met een sponsje en een vaatdoek maak je de wasbak schoon. De aangekoekte tandpasta of zeepresten kun je ook een beetje insmeren met wat pure zachte zeep als het niet direct weggaat. Reinig de gehele wasbak en vergeet de kranen niet. Als je klaar bent kun je alles nog even goed na wrijven met een schone theedoek of microvezeldoek, zeker als het om rvs-materiaal gaat.

Tips om de wasbak schoon te houden

Omdat de wasbak veel gebruikt wordt, is het aan te raden om dit regelmatig schoon te maken. Zo voorkom je dat tandpasta, stof en zeepresten aangekoekt raken. Zorg dat het schoonmaken van de wasbak onderdeel wordt van je dagelijkse ritueel. Om het makkelijker te maken, hebben we ook een groene zeep spray. Nadat iedereen klaar is bij de wastafel kun je het even inspuiten en afnemen met een doekje. Zo zorg je dat de wasbak langer schoon blijft en kost de wekelijkse schoonmaakbeurt minder tijd!

Tip: wist je dat je groene zeep ook kunt gebruiken om de voegen van de tegels schoon te maken?

 

Waarom Driehoek Groene Zeep

Waarom Driehoek Groene Zeep
 • Driehoek maakt schoon

  De mogelijkheden van Driehoek zijn namelijk eindeloos. Sommige mensen gebruiken het om aanslag van de tegels te halen, de vloer te doen of de auto schoon te maken. Grasvlekken in kinderkleding gaan er gemakkelijker uit als je ze voor het wassen insmeert met Driehoek. Als afwasmiddel of schoonmaakmiddel werkt het.

 • Driehoek is schoon

  Driehoek zeep is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. We gebruiken geen minerale olie of petrochemische ingrediënten.
  Driehoek is met recht zachte zeep. Ook de prijs is zacht: grote fabrieken maken belachelijke winsten op schoonmaakmiddelen.

 • Driehoek houdt schoon

  En als alles schoon is dan blijft het ook schoon. Je huis blijft schoon omdat het minuscule aandeel olie een klein laagje over de vloer of tegel legt; daardoor blijft het – in ieder geval een tijdje – schoon. En omdat er geen chemisch residu achterblijft dat wegspoelt in het riool houdt Driehoek de natuur ook schoon.

Wat anderen zeggen over Driehoek Groene Zeep

"Gebruik het al jaren, mijn mam had het, mijn oma had het. Een schoon, fris huis zonder chemische rotzooi!"

Klaassien

"Ik gebruik dit al jaren. Fris en ruikt lekker. Zowel de pot als de vloeibare groene zeep. Top spul!!!"

Marion

"Nog steeds een van de weinige TOP-initiatieven voor een schoon huis EN een schoon milieu!"

Fleur

Waar is Driehoek Groene Zeep te koop?

Bestel gemakkelijk online

Driehoek is ook online gemakkelijk te bestellen, bijvoorbeeld bij onderstaande winkels!

Zoek een winkel in de buurt

Koop je liever Driehoek bij je vertrouwde supermarkt? Zoek hier een winkel bij jou in de buurt!

Hulp nodig?

Waar kunnen we je nog meer mee helpen?