Voegen tussen de tegels schoonmaken

Opeens valt het je op bij het douchen: wat zijn de voegen tegels de tegels vies. Hoe maak je deze het beste schoon? Met groene zeep van Driehoek natuurlijk!

Voegen tussen de tegels schoonmaken

Oplossing voegen tussen de tegels schoonmaken

‘De kracht van de tandenborstel’

De voegen tussen de tegels in je badkamer? Ooit waren die wit. Hagelwit. Nu echter zijn ze wat geel en neigen ze zelfs naar bruin. Het feit dat de voegen zo vuil raken, is overigens niet zo heel verwonderlijk. Trek je dat dus niet aan. Bewezen is namelijk dat het kleine voegje meer vuil opvangt dan de (grote) tegel zelf. Driehoek is toch al een graag geziene gast in de badkamer. Zelf stap je dan wél schoon onder de douche vandaan, de douche zelf blijft met jouw vuiligheid achter. Meest voorkomende vuil in badkamers is echter kalkaanslag in de douchecabine. Zo erg soms, dat je vanuit de cabine niet meer ziet of er nog iemand anders in de douche staat of gezellig is binnen komen lopen. Maar geen nood, want ook nu brengt groene zeep redding.

Speciale tandenborstel voor het schoonmaken van de voegen tussen de tegels

Wil je de voegen tussen de tegels in de badkamer weer wit? Dat kan, en dat doen we op een ouderwetse manier. Hoe? Met een tandenborstel dus. Kwestie van gewoon lekker schrobben met het borsteltje, net zo lang tot je ontdekt dat de voegen nog steeds mooi wit zijn onder de gele laag vuil. Als je klaar bent met schrobben (of je tandenborstel door je krachtige schrobben is gebroken) dan neem je de witte voegen nog even af met een vochtige doek. Heerlijk werk, temeer je ziet wat je doet en je dus ooggetuige bent van je eigen succesvolle borstelwerkzaamheden. Van geel naar wit met groene zeep en je durft je badkamer weer aan iedereen te laten zien. Tip: gebruik niet je eigen borstel voor deze werkzaamheden. Pak dan liever die van je partner en of nog beter: schaf een speciale tandenborstel aan voor deze schoonmaakwerkzaamheden.

Waarom Driehoek Groene Zeep

Waarom Driehoek Groene Zeep
 • Driehoek maakt schoon

  De mogelijkheden van Driehoek zijn namelijk eindeloos. Sommige mensen gebruiken het om aanslag van de tegels te halen, de vloer te doen of de auto schoon te maken. Grasvlekken in kinderkleding gaan er gemakkelijker uit als je ze voor het wassen insmeert met Driehoek. Als afwasmiddel of schoonmaakmiddel werkt het.

 • Driehoek is schoon

  Driehoek zeep is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. We gebruiken geen minerale olie of petrochemische ingrediënten.
  Driehoek is met recht zachte zeep. Ook de prijs is zacht: grote fabrieken maken belachelijke winsten op schoonmaakmiddelen.

 • Driehoek houdt schoon

  En als alles schoon is dan blijft het ook schoon. Je huis blijft schoon omdat het minuscule aandeel olie een klein laagje over de vloer of tegel legt; daardoor blijft het – in ieder geval een tijdje – schoon. En omdat er geen chemisch residu achterblijft dat wegspoelt in het riool houdt Driehoek de natuur ook schoon.

Wat anderen zeggen over Driehoek Groene Zeep

"Gebruik het al jaren, mijn mam had het, mijn oma had het. Een schoon, fris huis zonder chemische rotzooi!"

Klaassien

"Ik gebruik dit al jaren. Fris en ruikt lekker. Zowel de pot als de vloeibare groene zeep. Top spul!!!"

Marion

"Nog steeds een van de weinige TOP-initiatieven voor een schoon huis EN een schoon milieu!"

Fleur

Waar is Driehoek Groene Zeep te koop?

Bestel gemakkelijk online

Driehoek is ook online gemakkelijk te bestellen, bijvoorbeeld bij onderstaande winkels!

Zoek een winkel in de buurt

Koop je liever Driehoek bij je vertrouwde supermarkt? Zoek hier een winkel bij jou in de buurt!

Hulp nodig?

Waar kunnen we je nog meer mee helpen?