Vlekken van doodgeslagen muggen verwijderen

Op een dag zie je opeens dat je muren en plafond een muggenkerkhof zijn. Al die vlekjes zijn stille getuigen van nachtelijke jachtpartijen op dat ene kreng dat je al uren uit de slaap houdt. Maar zelf als vlek blijven de ettertjes je dus ergeren. Wees gerust, je hoeft de boel niet opnieuw te witten. Een schuursponsje en een beetje groene zeep, vloeibaar of uit de pot, rekent definitief met ze af, die kleine bloedzuigertjes.

Vlekken van doodgeslagen muggen verwijderen

Zo haal je de vlekken op de muur weg

Vlekken van doodgeslagen muggen verwijderen

Vrijwel iedereen pleegt wel eens een moord in de nachtelijke uren. Een moord op de steekmug om precies te zijn, het zo schattige huisdiertje. Die mug die je wel hoort, maar pas voelt nadat hij beestachtige wijze wat van je bloed tot zich genomen heeft. En dat vooral op momenten dat jij net wilt slapen.

Iedereen kent het wel, gezoem in de verte, jeuk op de meest vreemde plekjes, het licht aan en op zoek naar de dader. Die ontdek je na grondig zoekwerk, en nadat je een krant zorgvuldig opgerold hebt sla je de mug vakkundig maar zeer resoluut dood. Pas de volgende dag ontdek je de vieze plek die je nachtelijke moord opleverde, en zie je bovendien aan plafond en muren dat je al eens eerder met dit bijltje gehakt hebt in de vorm van nog veel meer vieze plekken op het plafond en op de muur. Hoe haal je deze bloedvlekken het beste weg?

Geen schadelijke gevolgen

Met Driehoek maak je plaats delict weer brandschoon en is groene zeep je beste vriend. Je hoeft dus niet opnieuw met de kwast aan de slag, maar haalt de lelijke plekken op de muur of op plafond weg met wat zeep en een schuursponsje. Niemand zal ooit nog weten van de nachtelijke executies die jij uitvoerde. Wees Driehoek dus maar dankbaar.

Waarom Driehoek Groene Zeep

Waarom Driehoek Groene Zeep
  • Driehoek maakt schoon

    De mogelijkheden van Driehoek zijn namelijk eindeloos. Sommige mensen gebruiken het om ramen te lappen, de vloer te doen of de auto schoon te maken. Grasvlekken in kinderkleding gaan er gemakkelijker uit als je ze voor het wassen insmeert met Driehoek. Als afwasmiddel of schoonmaakmiddel werkt het. En je maakt er een fantastische glijbaan mee…

  • Driehoek is schoon

    Sommigen wassen met Driehoek (zelfs) hun haar. En dat kan, want Driehoek is niet agressief. Er zitten geen fosfaten in en vormt daarom geen gevaar voor je huid of luchtwegen. Driehoek is dus zacht en niet schadelijk voor de mens. Ook de prijs is zacht: grote fabrieken maken belachelijke winsten op schoonmaakmiddelen.

  • Driehoek houdt schoon

    En als alles schoon is dan blijft het ook schoon. Je huis blijft schoon omdat het minuscule aandeel olie een klein laagje over de vloer of tegel legt; daardoor blijft het – in ieder geval een tijdje – schoon. En omdat er geen chemisch residu achterblijft dat wegspoelt in het riool houdt Driehoek de natuur ook schoon. Daarom werken we keihard aan een volledig afbreekbare verpakking.

Wat anderen zeggen over Driehoek Groene Zeep

"Gebruik het al jaren, mijn mam had het, mijn oma had het. Een schoon, fris huis zonder chemische rotzooi!"

Klaassien

"Ik gebruik dit al jaren. Fris en ruikt lekker. Zowel de pot als de vloeibare groene zeep. Top spul!!!"

Marion

"Nog steeds een van de weinige TOP-initiatieven voor een schoon huis EN een schoon milieu!"

Fleur

Waar is Driehoek Groene Zeep te koop?

Bestel gemakkelijk online

Driehoek is ook online gemakkelijk te bestellen, bijvoorbeeld bij onderstaande winkels!

Zoek een winkel in de buurt

Koop je liever Driehoek bij je vertrouwde supermarkt? Zoek hier een winkel bij jou in de buurt!

Hulp nodig?

Waar kunnen we je nog meer mee helpen?