Schoonmaaktips over de tuin en buiten:

Het schoonmaken van terrastegels kan een lastig klusje zijn. Gelukkig is dit op een natuurlijke manier heel goed te doen met Driehoek. Hier lees je hoe!

Meng 5 eetlepels soda en 5 eetlepels groene zeep in een emmer met 10 liter heet water. Gooi de inhoud van de emmer gelijkmatig over het hele terras en verdeel het met een harde bezem over de tegels. Laat het even inwerken en spoel de tegels af met water. De groene aanslag is weg!

Category: Tuin/buiten

Altijd lekker: het barbecueseizoen! Alleen dat rooster, hoe krijg je dat schoon elke keer. En al die chemische troep op zo’n rooster waar ik later mijn eten op leg?
Driehoek weet raad! Maak een badje met warm water, strooi daar flink wat Driehoek Kristal Soda in en laat even een nachtje staan. De volgende ochtend veeg je het rooster gemakkelijk schoon. Driehoek Natuurlijk!

Categories: Keuken, Soda, Tuin/buiten

Een strandhuisje is de perfecte locatie om te genieten van je vrije tijd. Maar je kan hier niet alleen maar luieren: ook zo’n huisje moet wel eens goed worden schoongemaakt! En waar kan je dat beter mee doen dan met natuurlijke zeep, van Driehoek? Zelfs de buitenkant krijg je er heerlijk schoon mee.

Load More

Driehoek badkamer
Badkamer/toilet
Dieren
glazen schoonmaken soda
Glas/servies
Keuken
Kleding
Meubels
Overig
Vloeren