Driehoek Kristal Soda

Driehoek kristalsoda is 3 keer geconcentreerder dan normale soda. Daardoor klontert het ook niet zoals u van soda gewend bent. Goed te gebruiken voor onder andere:

  • aangebrande pannen
  • onaangename luchtjes in kleding, schoenen of koelkast
  • verstopte afvoer

Maar nog veel meer! Weet jij nog iets wat je kan schoonmaken met Driehoek kristal soda wat er niet tussen staat? Laat het ons weten op Facebook en wie weet win je een prijs!

Het is belangrijk om van tijd tot tijd de koelkast schoon te maken. De koelkast is uiteraard bedoeld om de kwaliteit van de producten goed te houden, maar wanneer je de koelkast niet regelmatig schoonmaakt is dat een stuk minder effectief. Overigens hoef je dat ‘vuil’ niet te zien. Bacteriën en ziektekiemen e.d. zijn onzichtbaar, helaas.
Gebruik een heet soda-sopje (Een halve emmer met drie à vier eetlepels soda). Eventueel: napoetsen met schoonmaakazijn. Laten drogen met de deur open en pas daarna de levensmiddelen terugzetten. We raden aan om minstens één keer per zes maanden de koelkast op deze manier schoon te maken.

Het condensafvoergaatje onder in de koelkast (waar schimmel en vuil zich kunnen ophopen) kan je schoonmaken met een satéprikker of breinaald met een doekje eromheen en in water opgeloste soda.

Het is ook raadzaam om verschillende soorten voedingsmiddelen apart van elkaar te bewaren in afsluitbare bewaardozen. Dus vleeswaren bij vleeswaren, kaas bij kaas, etc. Maak ook deze dozen regelmatig schoon.

Categories: Keuken, Soda

Load More